Program de lucru:

  • Luni – Vineri 09:00 – 17:00

In momentele in care simtiti ca nu mai faceti fata organizarii actelor si ca spatiul este suficient, achizitionati o mapa documente copartimentata! Sau mai multe, daca e nevoie. De unde? De la UNIKA. Producem mapa documente compartimentata pentru cei cu mult activitate birocratica, pentru companii sau chiar si pentru studenti. Din piele naturala sau ecologica, cu inchidere cu fermoar sau simpla, in mai multe variante de culori si modele, toate acestea pentru a satisface chiar si cele mai pretentioase cerinte. Folosim in procesul de productie exclusiv materiale de calitate pentru rezistenta in timp si un aspect placut!

O mapa documente compartimentata este utila pentru ca ajuta la organizarea in detaliu a actelor. Dar pe cat de utila este, pe atat de atragatoare este cand este realizata cu stil. Imaginati-va o mapa documente compartimentata personalizata cu logo-ul companiei voastre! Suna bine, nu-i asa? Noi personalizam mapa documente compartimentata cu logo, nume, mesaj sau alte elemente, folosind tehnici moderne de personalizare si utilaje de ultima generatie.

Descoperiti noua colectie de promotionale si alegeti mapa documente compartimentata preferata. Inchidere cu fermoar sau simpla? Voi alegeti, noi producem si livram in toata tara! Preturi de producator!