Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Voi unde va tineti documentele importante atunci cand mergeti la o intalnire sau cand pur si simplu trebuie sa ajungeti la locul de munca? O mapa documente a4 v-ar fi de folos. Este un loc sigur, care pastreaza documentele cu aspectul placut initial, fara sa fie rupte, patate sau sifonate. In plus, poate fi un accesoriu demn de invidiat atunci cand este realizat cu stil, un accesoriu de calitate. Noi producem mapa documente a4 din materiale de calitate care sa asigure rezistenta in timp si un aspect placut indelungat.

Din piele naturala, ecologica, in diverse culori, pretabila pentru business-uri, pentru parteneri de afaceri, mapa documente a4 este solutia atunci cand vine vorba de organizarea documentelor. Pentru a nu fi doar o simpla mapa documente a4, UNIKA personalizeaza acest accesoriu. Cu logo, nume, mesaj sau orice alt element vizual. Totul prin tehnici moderne si utilaje de ultima generatie! Cu ajutorul profesionistilor in personalizare, bineinteles!

Va asteptam sa descoperiti mapa documente a4 perfecta pentru voi! Va intampinam cu o varietate de modele si multa buna dispozitie! Avem preturi de producator, stocuri mari pentru comenzi en-gross si livram in toata tara!