Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Ochelarii tai au nevoie de un loc in care sa stea in siguranta, fara sa fie zgariati sau deteriorati? Le poti oferi un etui ochelari. Si nu orice fel de etui. Unul cool, cu un design modern si de calitate. UNIKA iti pune la dispozitie etui ochelari in mai multe variante de culori pentru a putea sa-l asortezi asa cum iti doresti. Are un compartiment generos ce poate fi folosit atat pentru ochelari de vedere cat si de soare, este produs din piele ecologica cu dubla fata si este portrivit pentru orice gen si varsta.

Un etui ochelari este o idee buna si atunci cand vine vorba de un cadou. Fie ca doresti sa il oferi unui prieten, fie ca vrei sa il daruiesti angajatilor sau partenerilor tai de afaceri, cu acest produs poti fi sigur ca nu vei da gres. Poate fi asortat cu mapa pentru documente, portofel sau portcard, astfel ca acest aspect nu este o problema.

Pentru ca suntem direct producatori, clientii nostri beneficiaza de preturi avantajoase, competitive pentru piata de profil din Romania. Mai mult decat atat, putem livra in toata tara!