Produse din piele, create si fabricate in Romania!

In cautarea pentru etui ochelari vedere pret, UNIKA va vine in ajutor cu produse de cea mai buna calitate, fiind producator autohton pe piata de profil din Romania si oferindu-va preturi foarte avantajoase. Cu UNIKA, nu trebuie sa va mai faceti griji in ceea ce priveste pretul. Producem mai multe modele de etuiuri, fiind disponibile in mai multe variante de culori. Mai mult decat atat, putem personaliza etui ochelari vedere la pret avantajos, dupa nevoile si preferintele dumneavoastra.

De asemenea, un etui pentru ochelarii de vedere poate fi cadoul ideal pentru prietenii dumneavoastra, dar chiar si pentru angajatii companiei sau partenerii de afaceri. Puteti fi siguri ca nu veti da gres cu un astfel de cadou, deoarece poate fi asortat cu mapa de birou, geanta, portofel sau orice alt accesoriu de tip office.

Pentru ca suntem direct producatori, clientii nostri beneficiaza de preturi avantajoase, competitive pentru piata de profil din Romania. Mai mult decat atat, putem livra in toata tara!