Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Cei mai multi ar spune ca ochelarii de soare se poarta doar vara, insa realitatea arata ca ochelarii de soare sunt potriviti pentru orice sezon, chiar si iarna pe partii. De aceea, e nevoie de un etui ochelari soare tot timpul. Este usor de depozitat in geanta sau in rucsac si protejeaza ochelarii de zgarieturi sau deteriorari. Mai mult decat atat, noi producem etui ochelari soare in mai multe variante de culori, putand fi asortat cu piesele vestimentare sau celelalte accesorii pe care le purtati.

Un etui pentru ochelarii de soare poate fi ideal si atunci cand il oferiti drept cadou. Cu un astfel de produs, veti fi sigur ca persoana careia i-l daruiti se va bucura, deoarece are un design modern si este produs din material de calitate pentru rezistenta in timp. Va fi o amintire placuta si un obiect util tot timpul!

Am lansat colectia noua si va asteptam cu etui ochelari soare la preturi competitive, deoarece suntem direct producator. De asemenea, daca nu sunteti din Bucuresti, nu este niciun impediment pentru noi. Livram in toata tara!