Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Este rafinat, realizat cu mult bun gust si modern. Da, ati ghicit, despre etui ochelari personalizat este vorba. Cu ajutorul acestui accesoriu, puteti sa va pastrati ochelarii de vedere sau de soare, ferindu-i de orice pericol. Nu se vor sparge, rupe sau zgaria. UNIKA produce etui ochelari personalizat pentru toate gusturile, din piele naturala sau ecologica, in mai multe variante de culori, pentru a putea fi usor de asortat cu geanta, piesele vestimentare sau celelalte accesorii pe care le purtati.

Pentru companiile si firmele care isi doresc sa ofere cadou etui ochelari personalizat, UNIKA poate personaliza la cerere cu logo sau orice alt element dorit. De asemenea, detinem stocuri mari pentru a putea raspunde prompt cerintelor dumneavoastra. Trebuie doar sa alegeti modelul culoarea, iar noi va vom oferi produsul dorit.

Deoarece suntem direct producatori, clientii nostri beneficiaza de preturi avantajoase, competitive pentru piata de profil din Romania. Mai mult decat atat, putem livra in toata tara!