Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Lumina puternica a soarelui ne poate afecta considerabil vederea, de aceea este recomandat sa apelam in zilele toride de vara si nu numai la ochelari de soare. Dar ca orice obiect, ochelarii de soare au nevoie de un loc unde sa fie pastrati in siguranta. Noi producem etui ochelari de soare atat din piele naturala, cat si din piele ecologica, disponibile in mai multe variante de culori, pentru a putea fi asortate cu tinuta dumneavoastra. Deoarece suntem direct producator, la UNIKA veti gasi intotdeauna preturi avantajoase!

Un etui ochelari de soare poate fi oferit drept cadou cu incredere, deoarece este un accesoriu foarte util si are un design modern. Daca va doriti sa va surprindeti partenerii de afaceri, angajatii sau chiar prietenii, atunci le puteti oferi un etui ochelari de soare de la UNIKA. Un accesoriu unic va fi intotdeauna apreciat si admirat de cei din jur!

Va asteptam cu modele de etui ochelari de soare in trend, gata sa satisfaca si cele mai exigente cerinte, la preturi competitive!