Un nou an bate la usa si ce poate fi mai reconfortant decat ideea ca, in 2018, ai putea fi mai organizat, cu gandurile mai ordonate si cu planurile bine puse la punct? Pentru asta ai nevoie de o agenda, de un notes sau poate chiar de un organizer. Da, ai auzit bine! Nu de smartphone, nu de post-it, nu de semne facute in graba in palma. Produsele Unika sunt cheia succesului tau, indiferent de profesia pe care o ai.
Transforma-ti agenda intr-un prieten de nadejde! Poart-o cu tine la fiecare pas, noteaza-ti ideile, gandurile, permite-le banalelor foi de hartie sa te ajute atunci cand ai cea mai mare nevoie. Ideile tale vor fi, astfel, in siguranta! Odata notate, nu mai e nevoie sa-ti faci griji ca pierzi esentialul.
Te poti concentra linistit asupra detaliilor, poti sa dezvolti usor o idee de afaceri sau un gand personal. Esti tu cu tine insuti si vei fi surprins de ajutorul pe care ti-l ofera un pix si o foaie de agenda atunci cand ai nevoie sa te organizezi si sa-ti pui ordine in ganduri.

Produse 100% romanesti, din piele naturala si ecologica.
Si, daca te-am convins de utilitatea unei agende in viata ta, de ce sa nu te bucuri de un produs 100% original romanesc, fabricat din materiale de o calitate foarte buna? Spre deosebire de Unika, cele mai multe produse de pe piata sunt fabricate in masa si importate din alte tari, le lipseste personalitatea si farmecul. Produsele Unika pot fi un cadou original pentru cei dragi si, inainte de toate, pentru tine!
Si lista continua: portofele, etui de pix, de carti de vizita sau de ochelari, tot felul de cadouri corporate din piele naturala, mape si seturi de birou, genti serviete si chiar produse specifice domeniului HORECA. (mape meniu, mape de camera etc.)
Anul acesta vrem sa te surprindem cu noutati, vrem sa ducem produsele noastre in zona de fashion, de exemplu: cum ar fi sa asortezi agenda cu etuiul de carti de vizita, sau cu cel de ochelari?

Culoare? Cum suna 40 de culori de piele naturala si peste 100 de nuante si texturi de piele ecologica?
Broderie cu modele traditionale pentru prima data in ROMANIA.
Pentru noi 2017 inseamna mult, am implinit 10 ani de cand suntem cu voi, va multumim!
Si da, ai 10 motive sa alegi Atelierele Unika:

  1. Ai un produs unic
  2. Ai un produs fabricat in Romania
  3. Ai o gama variata de culori si modele
  4. Sunt produse din piele naturala
  5. Sunt produse de calitate la preturi accesibile
  6. Sunt produse care te tin o viata
  7. Folosim accesorii rezistente folosite si de marile case de moda
  8. Poti face un cadou din oricare produs ales din colectie
  9. Designul indeplineste si cea mai apriga dorinta
  10. Suntem aproape de tine! www.unika.com.ro www.unikashop.ro

Catalog
Promotionale