Sursa: http://www.ziare.com/afaceri/marketing/de-ce-e-agenda-un-sanctuar-pentru-gandurile-tale-1392908

Indiferent de profesia pe care o aveti, functia cea mai esentiala a unei agende este de a oferi un loc pentru a va nota si a va mentine organizat intregul program, precum si pentru a capta ideile care va rasar in minte pe tot parcursul zilei.

Fiecare dintre noi a experimentat agonia de a realiza mai tarziu ca o idee a disparut cu totul din mintile noastre si ca nimic nu o mai poate aduce inapoi. Cu o agenda puteti retine o idee de afaceri, nota o introspectie sau un gand personal sau poate ati auzit un citat pe care doriti sa il retineti.

Dar o agenda are mai multe multe utilizari. Ea poate fi folosita pentru sesiuni de brainstorming, pentru a scrie si revizui obiective personale si profesionale, dar si pentru a urmari lucrurile pe care aveti nevoie sa le faceti.

Paginile accesorii ale unei agende sunt bune pentru organizarea intalnirilor, notarea numerelor de telefon ale partenerilor de afaceri si ale clientilor. Puteti face calcule, urmari venituri si profturi.

Un sanctuar pentru ganduri

Pe langa utilizarea de zi cu zi la serviciu, agenda este buna si in plan personal. Atunci cand trebuie sa ne gandim intens la o problema, cautam un loc linistit. Unele persoane se urca in copaci, unele mers pe jos, iar altele se cufunda intr-o piscina. Ganditi-va la agenda ca la o versiune portabila a unui sanctuar. Nu exista nicio modalitate de distragere a atentiei sau vreo ocazie pentru altii sa se amestece. Sunteti pur si simplu dumneavoastra, o bucata de hartie si un pix.

Pixul nu are tasta de delete

Chiar daca smartphone-urile ne pot permite sa trimitem mesaje text prietenilor sau sa trimitem un email urgent, atunci cand este nevoie de pastrarea gandurilor noastre private, o agenda reprezinta cea mai buna alegere. Pixurile noastre nu au tasta de stergere. Nu ne putem lua inapoi un gand scris, decat daca il ardem sau il acoperim cu pasta corectoare.

Utilizarea telefonului mobil pentru a inregistra idei este mai putin eficienta, pentru ca exista atat de multe posibilitati sa fii distras. Pe langa notificari, prezenta diferitelor aplicatii poate avea un efect negativ asupra auto-controlului nostru.

O agenda, in simplitatea ei, aproape niciodata nu reprezinta cauzele distragerilor. Asadar, atunci cand scrieti o idee aveti la dispozitie si spatiul mental sa o dezvoltati. Oportunitatea de a ne concentra pe o singura sarcina este tot mai rara. Daca utilizati o agenda, puteti pastra concentrarea mentala in timpul notarii ideilor dumneavoastra.

Agende 100% romanesti, din piele naturala si ecologica

Pentru a indeplini acest scop, aveti nevoie de un produs excelent, fabricat din materiale de o calitate foarte buna. Este un lucru rar, insa, sa gasiti un astfel de produs in aceste zile. Spre deosebire de Unika.com.ro, cele mai multe agende sunt acelasi produse, fabricate in masa in alte tari.
 De la concept la productie, agendele Unika sunt 100% romanesti, fabricate din piele naturala si ecologica.

Pe langa aceste agende, Unika ofera clientilor materiale promotionale, articole de marochinarie, servicii de legatorie de arta si servicii horeca, la preturi avantajoase.
 
Sursa: http://www.ziare.com/afaceri/marketing/de-ce-e-agenda-un-sanctuar-pentru-gandurile-tale-1392908

Catalog
Promotionale