Un restaurant de succes se deosebeste de celelalte si prin stil si rafinament, nu numai prin mancarea exceptionala. De aceea, unika.com.ro va ofera coperti meniuri cu design-uri elegante, moderne ce va vor impresiona clientii si va vor oferi o reputatie dintre cele mai bune.

Puteti alege din modele noastre diversificate pe cel mai potrivit temei restaurantului sau barului dumneavoastra. Astfel, in gama noastra de coperti meniuri veti descoperi mapa meniu A4 cu mecanism sau cu suruburi, mapa bar cu mecanism, mapa bar cu suruburi, mapa meniu A5 cu mecanism sau suruburi si note de plata.

Puteti alege modele cu coperta buretata, din piele ecologica termo cu aspect catifelat, lucios, napat sau patinat sau cu coperta tare, din piele ecologica cu aspect de pluta sau lemn. Toate produsele din gama coperti meniuri pot fi personalizate prin tehnica timbrului sec sau prin cea folio pe coperta.

Toate aceste materiale sunt de ce-a mai inalta calitate, astfel incat vor rezista folosirii repetate si cerintelor ridicate specifice marilor localuri.

Materialul nu este totul. Copertile de meniuri Unika au si un aspect placut care va atrage atentia si care, cu siguranta, va ajuta la creerea unei atmosfere deosebite ce va determina clientii dumneavoastra sa se intoarca si cu alta ocazie.

Catalog
Promotionale