Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Cui nu i-ar trebui o agenda atunci cand este in criza de timp sau cand nu stie cum sa-l planifice? Ati ghicit, oricui. Asa ca, oferim clientilor nostri o gama variata de astfel de produse, realizand coperta agenda piele personalizata dupa gustul si cerintele acestora. De ce sa alegeti coperta agenda piele personalizata? Pentru a va pune amprenta asupra accesoriilor pe care le purtati sau, in cazul in care este vorba de setul de agende ale unei companii, sa diferentiati compania dumneavoastra de celelalte printr-un accesoriu rafinat, de bun gust.

Tehnicile folosite de maestri UNIKA pentru a produce coperta agenda piele personalizata sunt: emboss, folio, print UV, timbru sec sau broderie. In functie de nevoile si preferintele dumneavoastra, noi putem personaliza orice coperta pentru agendele din colectia noastra. Mai mult decat atat, asiguram transportul pentru acestea in toata tara!

Va asteptam cu numeroase modele de coperta agenda piele personalizata, gata sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase cerinte.