"Suntem incatati de colaborarea cu reprezentatul dumneavoastra!"

S.C Angelli Spumante & Aperitive

"Unika reprezinta profesionalism, calitate , promtitudine si un partener de incredere. Iar personalul si produsele fac parte din ceea ce ar trebui sa se gaseasca in orice companie de success!!! Recomand cu drag si caldura!"

D.O. SupremOffice Grup

"Ideea agendei cu Power-Up este faina! Clientii nostri o vor primi foarte bine si vom putea fi alaturi de ei zi de zi datorita timbrului sec de pe Power Up. Faina idee si realizare ireprosabila."

G.V. Alltech Biotechnology Romania

"Produsele arata ireprosabil, foarte multumit de achizitia facuta."

P.C. Trattoria Borghese

"Ultimele produse comandate de la Unika au fost agendele Decor si seturile de pix + roller Trianon, foarte utile si de o calitate superioara, cu design modern si adaptabile mediului de lucru business."

Timken

"Pentru mine, sincer, cel mai important asset al UNIKA esti tu (A.M. Commercial Director) si, atunci cand construiesti o relatie de incredere, poti sa rezolvi practic orice - vezi ultimele noastre iteratii nesfarsite, pe care nu le-a dorit nimeni, dar ele s-au intamplat si tu ne-ai ajutat de fiecare data."

elko

"Relatia cu reprezentantul Unika este una foarte buna, sunteti prompti si profesionisti!"

A&D Pharma

"Unika a creat de-a lungul activitatii sale parteneriate de care este mandra, le multimim dragilor clienti ca ne sunt si azi alaturi. Din dorinta de a ne mentine obiceiurile bune si de a ne corecta greselile, din cand in cand in cand, ii rugam sa ne dea feedback real in urma interactiunii cu noi. Mai jos aveti concluziile cercetarii.

In proportie de 89.47% clientii ne-au raspuns ca interactiunea cu reprezentatul Unika esre una foarte buna. Pe locul doi, cu un procentaj de 84.2% a fost reprezentat de raportul calitate/pret, urmata indeaproape de calitatea produselor la care 78.94% au spus ca este una foarte buna. Un alt factor important pentru noi este legat de varietatea si designul produselor unde 73.68% au dat un raspuns foarte bun. Nu in ultimul rand, foarte importanta pentru noi este parerea dumneavoasra referitoare la conditiile de plata si livrare, unde in proportie de 63.15% ati spus ca stam foarte bine si la acest capitol​.

Iata un exemplu de raspuns detaliat: :)

Cum vi se pare comunicarea cu reprezentantul Unika?
INTRE ELE !!!

Ce parere aveti despre varietatea/designul produselor Unika?
Desi nu sunt foarte activ pe aceasta piata, cred ca stati foarte bine !!!

Dar despre calitatea produselor Unika
Ca mai sus pentru ce importati, foarte buna pentru ce produceti !!!

Preturile produselor Unika va par
Daca nu spun foarte mari, le veti mari in curand :D. Probabil !!!

Foarte importanta pentru noi este parerea dvs referitoare la conditiile de plata si livrare
As spune flexibili !!!

C.R.

Catalog
Promotionale