Produse din piele, create si fabricate in Romania!

De cate ori nu vi s-a intamplat sa va pierdeti cheile in diferite locuri? Ei bine, cheile sunt intotdeauna pastrate in siguranta atunci cand exista brelocuri. Si e si mai bine atunci cand aveti brelocuri de calitate, cum ar fi cele produse de UNIKA. Suntem producator autohton de brelocuri, fie din piele naturala, fie din piele ecologica, pentru barbati sau femei, in diverse culori ce pot fi asortate foarte usor cu piesele vestimentare casual sau elegante. Produsele din categoria brelocuri reprezinta o idee buna si atunci cand va ganditi la un cadou pentru angajatii companiei sau pentru partenerii de afaceri.

Noi detinem stocuri mari de brelocuri, astfel ca putem livra in cantitati mari. De asemenea, putem personaliza prin diferite tehnici si folosind materiale de ultima generatie, cu logo-ul companiei, mesaj sau nume. Personalizarea va face intotdeauna cadoul mult mai special, cum am spune noi unik(a)!

Dumneavoastra comandati, noi producem, personalizam si livram! Atunci cand va doriti brelocuri de calitate, contactati-ne cu incredere! Va stam la dispozitie la numerele de telefon afisate in site, dar puteti comanda si din magazinul nostru online. Spor la cumparaturi!