Produse din piele, create si fabricate in Romania!

O multime de chei si niciun breloc care sa va ajute sa le organizati pe toate intr-un singur loc? Cu totii stim solutia: un breloc. Dar noi va oferim brelocuri piele de calitate, care pe langa faptul ca va vor fi de folos, au un aspect foarte placut, conducand cu gandul catre stil si eleganta. Producem brelocuri piele atat pentru femei, cat si pentru barbati, in mai multe variante de culori pentru a putea sa asortati accesoriul cu piesele vestimentare in trend.

N-ar fi o idee rea nici daca ati oferi angajatilor sau partenerilor dumneavoastra de afaceri brelocuri piele. Pentru companiile care doresc sa ofere astfel de cadouri corporate sau materiale promotionale, detinem stocuri mari de brelocuri piele. Mai mult decat atat, putem personaliza aceste accesorii prin diferite tehnici moderne si utilaje de ultima generatie, cu logo, nume, mesaj sau orice alt element.

Pentru ca suntem direct producator de brelocuri piele, va punem la dispozitie preturi avantajoase. Va asteptam cu modele impresionante de brelocuri, realizate exclusiv din materiale de calitate. Livrare in toata tara!