Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Decat sa cautati brelocuri prin magazinele orasului, mai bine cautati brelocuri online! In era tehnologiei si a shopping-ului prin intermediul internetului, UNIKA va pune la dispozitie o gama variata de brelocuri online, pentru ca problema alergatului dupa cadouri in mediul real sa se transforme intr-o sesiune de shopping simpla si rapida in mediul virtual. Suntem direct producator, asa ca va oferim preturi competitive pentru piata de profil si stocuri mari pentru companiile care doresc sa ofere astfel de produse partenerilor de afaceri sau angajatilor.

Fie ca vorbim despre brelocuri din piele naturala sau ecologica, personalizarea este posibila in ambele cazuri! Cand comandati brelocuri online, puteti sa alegeti varianta de a la personaliza. Folosim tehnici moderne si utilaje de ultima generatie pentru a personaliza brelocurile comandate cu logo, nume, mesaj sau elemente vizuale.

Pentru comenzi brelocuri online, puteti vizita magazinul online sau ne puteti contact la unul dintre numerele de telefon afisate pe site, de luni pana vineri intre orele 9-17. Va stam la dispozitie, de asemenea, cu sfaturi si sugestii!