Program de lucru:

  • Luni – Vineri 09:00 – 17:00

Se apropie un eveniment de sarbatoare si vreti sa surprindeti prin unicitate? Solutia e chiar la noi! Cadouri unice, accesibile ca pret si de calitate superioara: brelocuri la comanda. Realizam brelocuri la comanda pentru firme si companii sau chiar si pentru persoane fizice. Din piele naturala sau ecologica, pentru barbati sau femei, in mai multe variante de culori. Si stai! Asta nu e tot! Te surprindem cu personalizari care mai de care? Te-ai gandit deja cu ce vrei sa personalizezi brelocuri la comanda?

Personalizam brelocuri la comanda prin diferite tehnici moderne si utilaje de ultima generatie. De asemenea, avem o echipa de profesionisti ale caror maini sunt magice! Logo-ul companiei dumneavoastra poate fi copiat cu exactitate pe brelocuri, dar putem personaliza si altfel: cu nume, mesaj sau alt element vizual. Va oferim brelocuri la comanda la preturi de producator!

Descoperiti intreaga colectie de brelocuri pe site-ul nostru! Pentru comenzi, ne puteti contacta cu incredere la numerele de telefon afisate pe site. Livram in toata tara accesorii unice, materiale promotionale sau cadouri corporate, cum preferati sa le numiti!