Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Si de calitate, dar si ieftin? Da, se poate. La noi gasiti brelocuri ieftine, detinand fabrica proprie si fiind direct producator. Folosim in procesul de productie exclusiv materiale de calitate superioara pentru a oferi clientilor nostri produse de calitate, rezistente in timp si cu un aspect placut. Indiferent ca vorbim despre brelocuri pentru barbati sau femei, din piele ecologica sau piele naturala, UNIKA va ofera o multime de variante de nuante, pentru a alege brelocul care sa se potriveasca cel mai bine cu outfit-urile dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa comandati brelocuri ieftine pentru parteneri de afaceri sau angajati ai companiei, trebuie sa aflati ca noi le putem personaliza cu logo-ul companiei, prin diferite tehnici moderne si folosind utilaje de ultima generatie. Mai mult decat atat, brelocurile pot fi combinate cu alte accesorii de calitate pentru a obtine un kit ingenios. Un exemplu de astfel de kit este kit-ul luxury pentru el sau ea, ce contine un portofel si un breloc din piele naturala.

Asadar, la UNIKA veti gasi intotdeauna brelocuri ieftine, dar de calitate, cu un aspect placut si rezistente in timp, numai bune de oferit in dar. Trebuie doar sa ne contactati, iar noi va vom livra produsul dorit!