Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Se stie ca lucrul facut manual e lucru bun facut! Asa e si la noi. Producem pentru dumneavoastra brelocuri facute manual, cu ajutorul echipei de specialisti si a unor materiale de calitate superioara. Pentru barbati, femei sau chiar unisex, la UNIKA veti gasi intotdeauna brelocuri facute manual, cu multa atentie pentru detalii. Nu va faceti probleme nici de culori, deoarece avem o varietate de culori disponibile in care putem produce astfel de accesorii.

Ca sa fie si mai speciale, personalizam aceste brelocuri facute manual. Stim cat de importanta este personalizarea pentru o firma sau de ce nu, pentru o persoana care isi doreste sa ofere un cadou inedit, Detinem stocuri mari de brelocuri! Putem personaliza cu logo, nume, mesaj sau orice alt element vizual. Daca aveti nevoie de sfaturi si sugestii, consultantii nostri va stau la dispozitie!

Dumneavoastra comandati, noi producem, personalizam si livram! Atat de simplu, ca la cumparaturile online! Preturi de producator si livrare in toata tara!