Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Orice set de chei are nevoie de un breloc pentru a fi in siguranta! Dar ce va faceti cand nu gasiti un breloc care sa se potriveasca la orice si sa va placa atat de mult incat sa il purtati mereu? Apelati la UNIKA! Noi producem brelocuri din piele pentru femei si barbati, ba chiar si unisex. Folosim in procesul de productie exclusiv materiale de calitate care sa asigure rezistenta in timp a accesoriilor si un aspect placut. In plus, va puteti bucura de brelocuri din piele unice, pentru ca le putem personaliza.

Personalizam brelocuri din piele, folosind tehnici moderne si utilaje de ultima generatie. Daca sunteti antreprenor si detineti o companie, atunci puteti lua in calcul varianta de brelocuri din piele personalizate. Ce alegeti? Logo, nume, mesaj sau alt element vizual? Oricum ar fi, noi putem satisface chiar si cele mai exigente cerinte.

Suntem direct producator, asa ca va oferim preturi prietenoase. De asemenea, trebuie sa stiti direct de la noi ca nu conteaza in ce zona a tarii va aflati, deoarece livram produse UNIKA peste tot la nivel national!