Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Oamenii care pun pret pe imaginea lor, care isi doresc sa fie tot timpul in pas cu moda, aleg accesorii de calitate care sa le completeze outfit-urile impecabile. Cand spunem accesorii nu ne referim doar la bijuterii, ceasuri sau genti, ci si la brelocuri de lux. De ce de lux? Pentru ca folosim in procesul de productie exclusiv materiale de calitate superioara, care ajuta la obtinerea unui aspect placut si la rezistenta in timp a produsului. Astfel, puteti considera produsele din categoria brelocuri de lux o idee buna pentru cadou. Si mai ales cand vine vorba de materiale promotionale.

Ce beneficii mai ofera aceste brelocuri de lux? Pe langa utilitatea lor, aceea de a va pastra cheile intr-un singur loc sigur, ele pot fi combinate cu alte accesorii. De exemplu, puteti forma un kit, cum este cel luxury, ce contine un portofel pentru el sau pentru ea si un breloc. UNIKA va ajuta sa va surprindeti apropiatii, prietenii, parteneri de afaceri sau angajatii, mai simplu decat credeati!

Putem personaliza brelocuri de lux prin diferite tehnici si folosind utilaje de ultima generatie, cu logo-ul companiei, mesaj sau nume. Mai mult decat atat, pentru companii detinem stocuri mari de brelocuri de lux. Preturi de producator si livrare in toata tara!