Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Chei aveti, dar brelocuri chei aveti? Daca raspunsul este nu, UNIKA va vine in ajutor cu o varietate de brelocuri chei de care o sa va indragostiti inca de la prima vedere. Va intrebati de ce? Pentru ca sunt produse cu multa grija si atentie la detalii, din materiale de calitate superioara si au un aspect deosebit de placut. Din piele naturala sau ecologica, pentru dama sau pentru barbat, in mai multe variante de culori, pe toate le gasiti la noi. Suntem direct producator, asa ca punem la bataie preturi avantajoase!

Cand vine vorba de personalizare, nici aici nu ne dam la o parte! Personalizam brelocuri chei in functie de nevoile si dorintele dumneavoastra, prin diferite tehnici moderne, cu ajutorul unor utilaje de ultima generatie si al unei echipe de profesionisti. Cum ati vrea sa personalizam brelocuri chei pentru dumneavoastra? Cu logo, nume, mesaj sau alt element vizuzal? Oricum ar fi, noi va putem indeplini dorinta!

Trebuie doar sa comandati, iar noi producem, personalizam si livram! Simplu, nu? Preturi de producator, livrare in toata tara! Pentru companii, dar si pentru persoane fizice!