Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Cine a spus ca doar femeilor le plac accesoriile de calitate? Si barbati apreciaza accesoriile produse cu atentie, din materiale rezistente. UNIKA produce brelocuri barbati, din piele naturala sau piele ecologica, in mai multe variante de culori. Cheile dumneavoastra vor fi in siguranta daca achizitionati un breloc, dar e si mai bine cand acel breloc devine un accesoriu cu care va puteti mandri si pe care va puteti baza in orice moment. Cand va doriti un breloc de calitate, contactati-ne pe noi, Atelierele UNIKA!

UNIKA incearca sa aduca intotdeauna un plus produselor pe care le ofera clientilor sai, asa ca va punem la dispozitie optiunea de a personaliza brelocuri barbati. Pe lista clientilor nostri se afla numeroase companii, asa ca detinem stocuri mari de brelocuri barbati ce indeplinesc rolul de cadouri corporate, dar oferim si posibilitatea de a le personaliza cu logo-ul companiei sau orice alt element.

Va asteptam cu o gama variata de brelocuri, gata sa satisfaca si cele mai exigente cerinte. Producem, personalizam si livram in toata tara! Pentru ca suntem direct producator, punem la bataie preturi accesibile.