Produse din piele, create si fabricate in Romania!

O colectie de agende vintage va fi intotdeauna pe placul celor care prefera stilul clasic. De aceea, am pregatit o gama variata de agende vintage, realizate din materiale de calitate superioara, gata sa isi gaseasca posesorul potrivit. Din piele naturala, in culori vibrante sau pastelate, modelele de agende vintage marca UNIKA sunt produse cu maiestrie si atentie de catre personal calificat cu experienta. Concepem modele astfel incat orice client care apeleaza la noi pentru agende vintage, sa-si gaseasca agenda ideala, dupa gusturile si preferintele sale.

De-a lungul prezentei noastre pe piata agendelor, am analizat si am identificat gusturile fiecarui tip de client. Colectia de agende vintage a luat nastere din dorinta de a veni in intampinarea persoanelor care prefera stilul clasic si care, totodata, isi doresc un stil de viata bine organizat.

Persoanele cu un program foarte aglomerat vor avea intotdeauna nevoie de o agenda, iar pentru adeptii stilului retro, colectia de agende vintage este perfecta. Daca va aflati in cautarea unei agende, dar care sa fie pe placul dumneavoastra, atunci nu ezitati sa ne contactati. Livram in toata tara!