Oops. Se pare ca pagina pe care o cautati nu exista.

Unika va propune o gama extinsa ce contine unele dintre cele mai utilizate birotice: agende si calendare. Toata lumea are nevoie de aceste doua accesorii de birou pentru a-si putea planifica ziua de lucru intr-un mod cat mai eficient si mai organizat.

Toate produsele noastre din gama de agende si calendare se vor dovedi un ajutor important atunci cand, fie aveti de notat informatii importante, fie trebuie sa retineti datele unor evenimente sau intalniri de afaceri, vitale pentru afacerea dumneavoastra.

Deoarece aceste agende si calendare vor fi utilizate in activitatile dumneavoastra zi de zi, ele sunt confectionate din materiale de calitate, rezistente in timp si la uzura.

In plus, aspectul este intotdeauna important, gama extrem de variata pe care v-o oferim contine designuri create special pentru a fi placute si atragatoare si pentru a scoate in evidenta acele calitati pe care dumneavoastra le pretuiti cel mai mult.

Datorita acestor produse nu veti mai uita niciodata ca trebuie sa participati la o conferinta sau intalnire si nici informatiile pe care trebuie sa le prezentati la acestea sau pe care doriti sa le notati in urma lor. Va asteptam, asadar, sa beneficiati de cele mai accesibile preturi pentru agende si calendare si de toate avantajele ce deriva din utilizarea lor.

Catalog
Promotionale