Oops. Se pare ca pagina pe care o cautati nu exista.

Cele mai utile accesorii, indispensabile oamenilor de afaceri si persoanelor ce lucreaza la birou, dar nu numai, au primit un nou aspect si concept de la Unika. Astfel, va punem la dispozitie o gama completa de agende si calendare 2019 cu un design nou, unic, care va satisface pana si cele mai exigente gusturi.

Mai mult de atat, design-urile noastre pentru cuprind culori si modele de coperti si hartie, care se imbina perfect pentru a crea produse care va vor ajuta sa iesiti in evidenta nu doar la birou si la intalniri, dar si in oricare alta situatie.

Gama noastra de agende si calendare 2018 cuprinde produse de o calitate exceptionala, confectionate din piele sau imitatie de piele si hartie extrem de buna, ce va vor impresiona prin utilitate si rezistenta la uzura.

Am ales aceste materiale pentru a ne asigura ca agendele si calendarele noastre vor deveni obiecte aproape de sufletul dumneavoastra pe care veti stii ca va puteti bizui si pe care le veti purta cu drag oriunde v-ati duce.

Achizitionati acum oricare dintre aceste agende si calendare 2018 pentru dumneavoastra sau pentru un partener de afaceri sau client si veti beneficia de numeroasele avantaje oferite de obiectele indispensabile oricarui birou.

Catalog
Promotionale