Oops. Se pare ca pagina pe care o cautati nu exista.

Sunteti in cautarea acelui lucru deosebit de util, care sa va ajute in planificarea tuturor activitatilor, fie ca este vorba despre locul de munca, intalniri importante de afaceri sau pur si simplu timpul liber? Aici la Unika.com.ro va propunem noua gama de agende saptamanale.

Cu ajutorul acestor agende saptamanale veti fi permanent la curent cu fiecare pas ce trebuie sa-l faceti in activitatile profesionale si va veti putea monitoriza progresele facute zi de zi si saptamana de saptamana.

Va oferim produse speciale, cu modele simple sau de lux, ce pot fi achizitionate pentru uzul personal sau care pot reprezenta cadoul ideal pentru omul de afaceri sau persoana extrem de organizata din viata dumneavoastra.

Aceste modele, fie ele de lux, fie simple, sunt realizate cu cele mai bune materiale, din punct de vedere calitativ. Fiecare coperta, fiecare pagina si fiecare culoare folosita se imbina perfect pentru a crea nu doar un obiect practic ci si un accesoriu elegant si mereu la moda.

Aceste agende saptamanale vor reprezenta ajutorul mult dorit in pastrarea unui program organizat, datorita lor putand fi punctual la fiecare intalnire planificata. In plus, acestea pot reprezenta accesorii profesioniste, astfel incat atunci cand mergeti la intalnirile de afaceri veti inspira seriozitate si incredere. Achizitionati acum oricare dintre produsele noastre, iar viata dumneavoastra va deveni cu siguranta mai usoara.

Catalog
Promotionale