Deoarece este un material de calitate superioara, folosim adesea pielea naturala in producerea agendelor. Cu multa pasiune si atentie la detalii, profesionistii UNIKA produc agende piele naturala intr-o multime de modele si culori, cu diferite tipuri de hartie, sisteme de inchidere, coperte sau personalizari. Colectia noastra de agende piele naturala este diversificata, astfel ca putem satisface si cele mai exigente cerinte. Cand va doriti o agenda de calitate, care sa reziste in timp si sa deosebeasca prin design, contactati-ne cu incredere!

De asemenea, stim cat de importanta este organizarea si planificarea intr-o companie, asa ca va puteti bucura de un pret avantajos si stocuri mari  de agende, deoarece suntem producator autohton pe piata din Romania.  Cu agendele UNIKA, angajatii companiei dumneavoastra vor avea mai mult spor si se vor bucura de un accesoriu unic.

Ne-am gandit la toate detaliile, de la productie si pana la livrare, asa ca, daca nu locuiti in Bucuresti, nu trebuie sa va faceti probleme. Atelierele  UNIKA livreaza in toata tara!

Catalog
Promotionale