Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Sunteti in cautarea unui cadou pentru un partener de afaceri sau client important sau doriti sa faceti o impresie notabila la o intalnire de afaceri? Ce spuneti atunci de un accesoriu util, dar extrem de stilat si elegant? Va prezentam gama noastra de agende personalizate, ideale pentru aceste ocazii, si nu numai.

Agendele noastre pot fi personalizate prin tehnica timbru sec, prin care se obtine un logo la cald, prin apasare sau prin tehnica folio care presupune lipirea foliei de materialul care se doreste imprimat si, in acelasi timp, presarea materialul in zona respectiva, obtinandu-se astfel o diferenta de nivel ce confera un aspect deosebit. O alta tehnica extrem de apreciata o reprezinta cea a personalizarii nominale care presupune inscriptionarea agendei cu numele persoanei careia ii este destinata.

Alte tehnici utilizate de expertii nostri in realizarea de agende personalizate includ emboss si colorare cant, ambele extrem de eficiente si cu rezultate deosebite. Insa, fie ca optati pentru tehnica timbru sec, pentru cea folio sau pentru oricare alta tehnica, rezultatul va fi acelasi: un obiect unic, cu o functionalitate importanta si un aspect extrem de elegant si profesionist.

Toate aceste procedee si tehnici sunt realizate cu ajutorul utilajelor de ultima generatie, pentru a putea asigura cea mai inalta fidelitate a reproducerii design-ului dumneavoastra. Astfel, oricine va observa agenda dumneavoastra, va putea vedea clar logo-ul companiei si va stii de la bun inceput ca persoana din fata reprezinta o organizatie cu o atentie deosebita pentru detaliu si pentru care profesionalismul si seriozitatea vin pe primul loc.