Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Cautarea pentru agende personalizate bucuresti a luat sfarsit. La UNIKA gasiti o gama variata de agende, diferite modele si culori, din piele naturala, ecologica sau regenerata, datate sau nedatate, personalizate cu logo-ul companiilor sau orice alt element, produse cu iscusinta de catre profesionisti. Daca va doriti sa oferiti un cadou unic, deosebit sau pur si simplu aveti nevoie de mai multe agende pentru compania dumneavoastra, aflati ca suntem producator autohton de agende personalizate bucuresti.

Agendele sunt ideale pentru cei care isi doresc un stil de viata organizat, bine pus la punct, fara stresul timpului limitat, dar si pentru aceia care pun pret pe amintiri si vor sa le aiba tot timpul intr-un loc sigur, ferit de ochii lumii. Producem agende personalizate bucuresti, folosind materiale de cea mai buna calitate si utilaje de ultima generatie.

Fiecare model de agenda este disponibil in mai multe variante de culori, coperte si tipuri de hartie, putand fi personalizat prin timbru sec, folio, print UV, emboss sau broderie.