Oops. Se pare ca pagina pe care o cautati nu exista.

Dumneavoastra cum va impresionati clientii si partenerii de afaceri la o intalnire? Bineinteles, prin nivelul cunostintelor si prin prezentarea impecabila, insa mai este un aspect care deseori este trecut cu vederea: materialele de prezentare, precum aceste agende personalizate 2019. Un om de afaceri de succes nu merge la nici o intalnire fara agenda sa personala, in care are notate toate informatiile despre compania si persoanele pe care urmeaza sa le intalneasca.

De aceea, Unika va pune la dispozitie aceasta gama de agende personalizate 2019 care va vor ajuta sa faceti o impresie de lunga durata asupra celorlalti participanti la conferinta sau intalnire. Atunci cand vor vedea acest accesoriu inscriptionat cu numele dumneavoastra vor realiza ca stau de vorba cu o persoana importanta, cu putere de decizie si personalitate puternica.

Fiecare produs ce face parte din categoria de agende personalizate 2019 prezinta un design elegant, modern ce poate fi transformat intr-unul unic cu ajutorul tehnicilor de personalizare. Astfel puteti alege imprimarea logo-ului companiei pe care o reprezentati sau a numelui dumneavoastra prin tehnica timbrului sec, folio, personalizarii nominale, embossarii sau a colorarii cantului, pentru a obtine un aspect deosebit, care sa va reprezinte.

Toate aceste procedee si tehnici sunt realizate cu ajutorul utilajelor de ultima generatie, pentru a putea asigura cea mai inalta fidelitate a reproducerii design-ului dumneavoastra. In acest mod, oricine va observa agenda dumneavoastra, va putea vedea clar logo-ul companiei pe care o reprezentati si va stii de la bun inceput pe cine are in fata.

Catalog
Promotionale