Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Existe oameni de afaceri si persoane cu un program haotic, unic de la o zi la alta si de la o saptamana la alta. Acest persoane au nevoie sa isi construiasca propriul program si sa isi noteze numeroase informatii si date necesare bunei desfasurari a sarcinilor. Astfel, Unika a pus laolalta agende nedatate, care compun o categorie aparte, dedicata special acestor persoane.

Aceste agende sunt extrem de utile in notarea tuturor informatiilor pe care le primiti zilnic si de care veti avea nevoie la un moment dat. Agendele nedatate din colectiile Unika usureaza adunarea acestor informatii si date, reunindu-le in acelasi timp intr-un ambalaj placut estetic care va impresiona in toate situatiile din viata de zi cu zi, dar si in acele intalniri importante, unde trebuie sa iesiti in evidenta.

Principiul dupa care ne ghidam este ca exista o agenda pentru fiecare persoana, de aceea am folosit materiale extrem de variate care o data imbinate produc un accesoriu extrem de elegant si practic care satisfac toate gusturile si complementeaza toate personalitatile: de la studentul mereu ocupat pana la profesionistul supraincarcat.

Calitatea superioara a hartiei utilizata in crearea produselor noastre va va garanta rezistenta in timp a informatiilor si datelor culese, astfel incat sa le puteti utiliza dupa luni sau chiar ani de zile.

Aceste agende nedatate sunt dotate cu coperti realizate din materiale de o inalta calitate, care le confera un aspect extrem de placut si o rezistenta crescuta la uzura. Asadar, va garantam achizitionarea unor produse nu numai extrem de utile unei persoane cu un program incarcat, ci si de o calitate foarte buna, care vor rezista uzurii si vor putea fi utilizate pentru o perioada lunga de timp.

Va asteptam cu aceasta gama completa de agende nedatate, ideale pentru profesionisti, oameni de afaceri sau persoane ce doresc pur si simplu sa isi organizeze timpul dupa propriile nevoi.