Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Unui producator adevarat de agende n-o sa-i lipseasca niciodata din propria colectie agende nedatate personalizate. Desi majoritatea crede ca agendele sunt in general datate, aflati ca exista si agende nedatate. Producem o gama variata de agende nedatate personalizate, folosind materiale de cea mai buna calitate, disponibile in mai multe culori, din piele ecologica sau naturala, cu hartie ivoire sau cant. Orice alegere ati face, noi suntem gata sa va livram produsul dorit!

Toate procedeele si tehnicile folosite pentru realizarea de agende nedatate personalizate sunt duse la bun sfarsit cu ajutorul utilajelor de ultima generatie, pentru a putea asigura cea mai inalta fidelitate a reproducerii design-ului preferat de dumneavoastra.  Astfel, veti iesi intotdeauna in evidenta, iar persoana cu care va intalniti va sti intotdeauna ca sunteti o persoana atenta la detalii.

Agendele nedatate pot fi personalizate prin timbru sec, folio, print UV sau broderie. Dumneavoastra comandati, noi producem si livram!