Oops. Se pare ca pagina pe care o cautati nu exista.

Daca preferati sa va planuiti ziua, saptamana sau luna intr-o maniera proprie va recomandam produsele din categoria de agende nedatate 2018. Acestea sunt ideale pentru persoanele care nu au un program fix si carora le este mai simplu sa isi faca propriul plan, conform nevoilor si sarcinilor lor.

Datorita designului modern, elegant si profesionist si calitatii superioare, aceste agende nedatate 2019 sunt ideale atat pentru dumneavoastra,cat si pentru partenerii de afaceri sau clientii importanti. Astfel, le puteti face cadou cu ocazia semnarii unui contract sau a unui alt eveniment important pentru ambele parti.

Aceste agende vor uimi de fiecare data prin caracteristicile lor, posibile doar datorita materialelor de foarte buna calitate si a pasiunii cu care au fost create.

Design-urile folosite in creerea acestor agende sunt atat de variate incat fie ca o doriti pentru dumneavoastra, fie pentru altcineva, veti putea gasi o agenda care sa corespunda gusturilor si personalitatii oricui. Astfel, oamenii de afaceri mereu preocupati, care doresc sa iasa in evidenta prin seriozitatea si profesionalismul lor, vor putea indeplini acest obiectiv prin agendele Norris si Mini. Agendele Mini Eco au fost special concepute pentru iubitorii de natura, iar persoanele rafinate se pot delecta cu gama Giorno Lux.

Unika.com.ro are in vedere nevoile individuale ale fiecarei persoane in parte, in ceea ce priveste planificare programului si timpului propriu, de aceea am creat aceasta gama completa de agende nedatate 2019, ce pot fi personalizate conform necesitatilor individuale ale fiecarui om de afaceri sau persoana fizica.

Catalog
Promotionale