Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Oamenii de afaceri tin de obicei extrem de mult la imaginea lor, intrucat aceasta ii ajuta sa denote seriozitate si profesionalism. Fie ca faceti parte din aceasta categorie sau sunteti in cautarea unui cadou pentru o persoana care se incadreaza in acest segment, Unika.com.ro v-a pregatit o gama de agende lux, care se adreseaza special oamenilor de afaceri.

Copertile acestor produse sunt confectionate fie din piele, fie din imitatie de piele, astfel incat aspectul lor este elegant si distins. Pe langa utilitatea evidenta a acestor agende lux, ele vor ajuta la proiectarea unui aspect ingrijit si la crearea unei impresii profesioniste.

Din punct de vedere practic, agendele de lux mentin acelasi standarde inalte ca cele estetice. Agendele lux sunt concepute sa fie rezistente si sa faca fata folosirii repetate. Pentru a indeplini ambele obiective, o agenda durabila si placuta privirii, am folosit doar materiale atent alese de la pielea si imitatia de piele pentru coperti si pana la hartia de calitate superioara: offset ivoire.

Din gama noastra de agende lux fac parte produse de o calitate superioara care vor fi extrem de apreciate de catre orice persoana cu gusturi rafinate. Cu finisaje elegante si o coloristica deosebita, aceste produse vor fi un cadou apreciat sau un accesoriu personal care va va imbunatati imaginea si va promova profesionalismul dumneavoastra.