Produse din piele, create si fabricate in Romania!

O gama unica de agende handmade este disponibila acum in magazinul nostru online. Aceste produse sunt extrem de utile si va vor ajuta sa deveniti mai eficient in indeplinirea sarcinilor de zi cu zi, prin simpla organizare si planificare a acestora.

Datorita modalitatii de productie, aceste agende handmade au o valoare sporita si un design unic, deosebit. Imaginati-va un obiect indispensabil muncii la birou si vietii profesionale, care sa aiba si un aspect ingrijit si modern si care sa atraga atentia tuturor partenerilor de afaceri sau clientilor, creand imaginea unui profesionist.

Atunci cand am creat aceasta gama de agende handmade am avut in minte utilitatea, dar si aspectul exterior. Astfel, aceste produse sunt ideale pentru iubitorii de artizanat si pentru acele persoane ce au nevoie sa isi noteze tot timpul noi informatii si date, dorind insa un accesoriu cu un design special.

Copertile acestor agende sunt confectionate din piele ecologica imprimata cu diverse texturi de lemn. Hartia este offset alba si nu este datata. Aceste materiale sunt de inalta calitate, rezistente si prietenoase cu mediul.

Ce poate sa va scoata in evidenta dragostea pentru natura si mediul inconjurator decat o astfel de agenda handmade din piele ecologica cu aspect lemnos?