Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Eleganta, rafinament, bun gust, stil – cam acestea sunt cuvintele care definesc categoria de agende din piele. Producem astfel de agende cu multa maiestrie si atentie la detalii, fie ca este vorba de agende datate, nedatate sau combi. Pe langa faptul ca sunt foarte utile si sunt cel mai bun instrument atunci cand vine vorba de organizare sau planificare, au un aspect foarte placut. Va punem la dispozitie o gama variata de agende din piele, moderne, cu un design deosebit si realizate din materiale de calitate superioara.

Pe langa faptul ca produsele din categoria agende din piele vor contribui considerabil la organizarea dumneavoastra, ele va vor ajuta si in ceea ce priveste imbunatatirea imaginii profesionale. Mai mult decat atat, oferim preturi imbatabile pentru aceste agende, fiind producator autohton pe piata din Romania.

Pentru comenzile mari, putem personaliza agende din piele dupa preferintele dumneavoastra. Tehnicile utilizate in procesul de personalizare sunt: emboss, folio, timbru sec, print UV sau broderie. Livram in toata tara!