Cand va doriti un accesoriu cu care sa iesiti in evidenta, dar nu va doriti unul cliseic, atunci poate ar fi cazul sa va ganditi la agende din piele naturala. Pe langa faptul ca sunt foarte utile si sunt cel mai bun instrument atunci cand vine vorba de organizare sau planificare, au un aspect foarte placut. Pielea naturala ofera intotdeauna un aspect rafinat, elegant, care va fi apreciat de cei din jur. Pentru outfit complet si elegant, alegeti agende din piele naturala!

Fiecare model din gama de agende din piele naturala poate fi gasit in mai multe culori, in varianta de agenda datata sau nedatata. De asemenea, ele pot fi personalizate cu logo sau orice alt element vizual. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: timbru sec, folio, emboss, print UV si broderie. O agenda personalizata va avea intotdeauna ceva aparte!

Va oferim agende din piele naturala, de cea mai buna calitate, pentru ca informatiile dumneavoastra sa fie pastrate in siguranta pentru un timp indelungat. Livrarea se face in toata tara!

 

Catalog
Promotionale