Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Agende deosebite pentru oameni deosebiti! Producem o gama variata de agende deosebite, incepand de la agende din piele naturala, ecologica, regenerata si pana la agende nedatate, datate sau combi. Folosim in procesul de productie materiale de cea mai buna calitate, acesta fiind principalul principiu dupa care Atelierele UNIKA se ghideaza. Mai mult decat atat, putem personaliza la cerere, fie ca este vorba de logo-ul unei companii sau numele dumneavoastra.

Personalizam agende deosebite prin folio, timbru sec, print UV, emboss sau broderie. Fiecare model din gama de agende este disponibil intr-o multitudine de culori, coperti si tipuri de hartie, pliindu-se in felul acesta pe gusturile si personalitatile dumneavoastra.

Fie ca aveti nevoie de un planner saptamanal, de o agenda datata sau nedatata, in gama noastra gasiti toate aceste produse la preturi imbatabile. Va asteptam cu o gama intreaga de agende deosebite, care va vor imbunatati imaginea profesionala si va vor ajuta in planificarea programului si in organizarea tuturor sarcinilor.