Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Produsele din gama agende de lux sunt destinate atat celor care au gusturi rafinate si isi doresc sa achizitioneze o noua agenda , cat si unui cadou ce urmeaza a fi daruit unui partener de afaceri sau unui prieten care iubeste luxul. Noi producem agende de lux, realizate din materiale de cea mai buna calitate, intr-o varietate de culori, cu hartie ivoire sau cant colorat. Finisajele elegante si coloristica deosebita vor incanta cu siguranta persoanele cu gusturi deosebit de rafinate.

Copertele agendelor de lux sunt confectionate fie din piele naturala, fie din imitatie de piele, astfel incat aspectul lor sa surprinda prin eleganta si rafinament. Pe langa faptul ca sunt extrem de folositoare, aceste agende de lux va vor ajuta sa va conturati o imagine profesionista, demna de afisat la intalnirile de afaceri.

Incercam intotdeauna sa aducem un plus agendelor pe care le cream, asa ca va punem la dispozitie personalizarea agendelor de lux prin timbru sec, folio, print UV sau emboss. O agenda de lux personalizata va fi intotdeauna apreciata de cei din jur!