Oops. Se pare ca pagina pe care o cautati nu exista.

Sunteti un om de afaceri ocupat, in viata caruia tot timpul se iveste ceva important ce trebuie notat imediat pentru a nu fi uitat? Unika.com.ro a gasit solutia problemelor dumneavoastra si va pune la dispozitie cea mai noua gama de agende de buzunar.

Datorita marimii lor, aceste produse pot fi carate peste tot, astfel incat atunci cand este nevoie puteti nota in ele informatiile esentiale pentru dumneavoastra. Datorita calitatii inalte si materialelor utilizate pentru coperti, acestea sunt elegante si se preteaza unui adevarat profesionist. Aditional, sunt confectionate din materiale rezistente, special alese pentru a rezista deteriorarii cauzate de uzul frecvent.

In masina, pe strada sau in sala de conferinte in timpul unei intruniri extrem de importante, indiferent cand scoate din buzunar aceste agende pentru a le consulta, fiti sigur ca impresia pe care o veti crea va fi una de admiratie.

Achizitionati acum una dintre agendele noastre de buzunar si veti avea oricand posibilitatea sa notati activitatile si evenimentele actuale sau viitoare si informatiile, pe care le veti avea apoi tot timpul aproape, atunci cand veti avea nevoie sa le verificati. Va asteptam cu o gama intreaga de produse cu un design simplu si elegant, special concepute pentru persoanele cu un program incarcat, care au mereu ceva important de notat.

Catalog
Promotionale