Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Ati dorit intotdeauna sa va organizati timpul si programul intr-un mod mai eficient, insa nu ati gasit niciodata metoda cea mai potrivita pentru a face acest lucru? Unika vine in intampinarea acestor probleme cu o solutie cat se poate de simpla, dar extrem de eficienta: o gama intreaga de agende datate.

Aceste produse contin sectiuni dedicate fiecarei zile ale lunii si fiecarei ore ale zilei, astfel incat sa va puteti nota intr-un mod cat mai organizat si mai eficient activitatile, sarcinile si intalnirile la care trebuie sa participati si pe care trebuie sa le duceti la bun sfarsit. Dedicate tuturor celor ce doresc sa devina mai eficienti prin simpla organizare, aceste agende datate pot fi achizitionate acum la un pret extrem de avantajos.

Diferitele marimi si design-uri se vor plia diverselor nevoi, gusturi si dorinte, astfel incat in aceasta categorie veti gasi cu siguranta modelul ideal pentru dumneavoastra, dar nu numai. Aceste agende datate pot fi daruite si partenerilor de afaceri sau angajatilor dumneavoastra cu ocazia unui eveniment special sau a inceperii unui nou an productiv. 
 
Ce poate fi mai impresionant decat atunci cand in cursul unei intalniri consulti o agenda pentru a oferi informatii suplimentare si pertinente subiectului discutat. Agendele datate sunt si un accesoriu extrem de elegant care va confera un aer de profesionalism, dedicare si ambitie care vor facilita navigarea problemelor din cariera dumneavoastra.

In confectionarea acestor agende datate au fost utilizate doar materiale de o calitate superioara, astfel incat produsele vor rezista uzurii si utilizarii repetate, fara a se deteriora. Copertile rigide, flexibile sau buretate si hartia offset ivoire care este una dintre cele mai bune tipuri de hartii disponibile intra in compozitia acestor agende pentru a crea un ajutor de incredere in orice situatie.

Va asteptam sa alegeti din numeroasele modele pe cel mai potrivit nevoilor si gusturilor dumneavoastra, astfel incat aceasta sa nu fie o simpla agenda, ci o carte de vizita si un accesoriu fara de care sa nu parasiti biroul sau casa. La noi veti gasi intotdeauna stocuri mari de agende datate la preturi de producator! Livram agende datate oriunde in tara!