Oops. Se pare ca pagina pe care o cautati nu exista.

Daca preferati sa va planuiti ziua, saptamana sau luna intr-o maniera proprie va recomandam produsele din categoria de agende nedatate 2019. Acestea sunt ideale pentru persoanele care nu au un program fix si carora le este mai simplu sa isi faca propriul plan, conform nevoilor si sarcinilor lor.

Datorita designului modern, elegant si profesionist si calitatii superioare, aceste agende nedatate 2019 sunt ideale atat pentru dumneavoastra,cat si pentru partenerii de afaceri sau clientii importanti. Astfel, le puteti face cadou cu ocazia semnarii unui contract sau a unui alt eveniment important pentru ambele parti.

Facand cadou o astfel de agenda, veti arata nu doar ca respectati persoana careia ati facut cadoul, dar si ca ii respectati timpul, si ca stiti ca acesta este extrem de valoros.

Aceste agende sunt create folosind materiale superioare si extrem de rezistente pentru a putea face fata cerintelor si activitatilor la care vor fi supuse de catre proprietarii non-conformisti si in acelasi timp vor impresiona prin calitatile estetice atunci cand aceste agende sunt expuse in public.

Unika.com.ro are in vedere nevoile individuale ale fiecarei persoane in parte, in ceea ce priveste planificare programului si timpului propriu, de aceea am creat aceasta gama completa de agende nedatate 2019, ce pot fi personalizate conform necesitatilor individuale ale fiecarui om de afaceri sau persoana fizica.

Catalog
Promotionale