Oops. Se pare ca pagina pe care o cautati nu exista.

Produsele din gama de agende cu elastic se deosebesc printr-un design special, obtinut prin adaugarea unui elastic ce tine agenda inchisa atunci cand nu este utilizata. Pe langa utilitatea evidenta, acest accesoriu ofera agendelor un plus de eleganta si rafinament si un aspect curat si ordonat.

Recomandam agende cu elastic atat oamenilor de afaceri, cat si persoanelor din alte domenii, pentru uzul profesional sau personal. Aceste produse va vor ajuta sa va mentineti un program organizat intr-un mod eficient, care sa va usureze sarcinile zilnice si sa va ajute la indeplinirea lor.

Pe langa aspectul extrem de elegant si practic care va vor scoate in evidenta oriunde ati fi, materialele utilizate in crearea acestor agende sunt de cea mai buna calitate, astfel ele vor rezista utilizarii repetate.

Hartia speciala ivoire sau alba a fost special tratata pentru a nu fi afectata cu usurinta de trecerea timpului pastrand in felul acesta pentru un termen foarte lung notitele si insemnarile si gandurile dumneavoastra.

Unika.com.ro a creat acesta gama de produse pentru a veni in intampinarea persoanelor ce doresc sa aiba un program organizat si sa nu piarda nici o singura fila cu informatii pretioase. De aici designul cu elastic, care tine agenda bine inchisa si care ii confera in acelasi timp un aspect elegant, modern.

Catalog
Promotionale