Oops. Se pare ca pagina pe care o cautati nu exista.

Agende, calendare, mape si orice alte accesorii demne de un profesionist si indispensabile acestuia pot fi achizitionate acum de la Unika.com.ro la cele mai avantajoase preturi. V-am pregatit o gama completa de produse de o calitate superioara, cu design-uri moderne.

Printre toate produsele noastre, gama de agende calendare este cea mai extinsa si mai cuprinzatoare, formata din produse cu coperti din piele sau din imitatie de piele si hartie de calitate superioara, care vor rezista uzurii prelungite si utilizarii indelungate.

Stim, insa, ca un obiect nu este intotdeauna suficient sa aiba calitati practice si ca acestea trebuie sa fie si placute din punct de vedere estetic. Gama extrem de variata a agendelor calendar cuprinde cate un produs pentru fiecare tip de personalitate sau gust.

Am folosit culori extrem de variate si materialele superioare calitativ, coperti buretate sau non-buretate si hartie de cea mai mare calitate, am adaugat buzunare, am folosit blocuri detasabile si canturi colorate in functie de preferintele dumneavoastra, pentru a va aduce o gama de agende pe care le veti putea folosi cu drag tot anul.

Aceste agende calendare vor fi extrem de utile persoanelor ce doresc sa devina mai eficiente si care au nevoie de planificarea si organizarea riguroasa a programului zilnic. Astfel, gama aceasta cuprinde agende saptamanale, agende datate si nedatate, care se vor plia perfect peste orice nevoi individuale.

Catalog
Promotionale