Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Task-urile, intalnirile, planificarile pe zile sau ore sunt intotdeauna notate pe agende business de catre oamenii de afaceri. Dupa cum sugereaza si numele lor, colectia de agende business este special creata pentru cei cu intalniri de afaceri sau alte activitati importante, dar si pentru personalul companiilor care pun pret pe felul in care isi trateaza angajatii, oferindu-le agende business. Sunt elegante, cu un design placut, produse intr-o gama variata de modele si culori si gata sa plece catre cati mai multi posesori!

Cu coperta rigida sau mai moale, datate sau nedatate, cu hartie ivoire sau cant colorat, din piele naturala sau ecologica, in culori vii sau neutre, oricum ar fi, colectia de agende business este realizata numai cu ajutorul materialelor de cea mai buna calitate. Mai mult decat, va punem la dispozitie posibilitatea personalizarii lor cu logo-ul companiei!

Gama noastra de agende business cuprinde accesoriile extrem de utile de care o persoana are nevoie pentru a-si organiza programul intr-un mod cat mai eficient, care sa ii mareasca productivitatea. Cand veti avea nevoie de o informatie importanta, veti sti ca a fost notata pe agenda aceea pe care o adorati!