Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Cine a spus ca barbatii nu sunt organizati s-a inselat. Sau chiar daca nu sunt, pot deveni achizitionand un produs din gama variata de agende barbati oferita de UNIKA. Agendele pentru barbati sunt foarte utile, iar, pe langa aceasta caracteristica, ele sunt si foarte atractive. Profesionistii UNIKA produc agende barbati cu maiestrie, folosind materiale de o calitate incontestabila, intr-o varietate de culori si modele. Un accesoriu potrivit pentru un barbat poate fi chiar o agenda cu un design deosebit si modern.

Producem agende barbati din piele naturala sau ecologica, in diferite culori, cu coperte flexibile sau rigide, care pot fi chiar si personalizate. Tehnicile pe care le folosim in procesul de personalizare sunt: emboss, print UV, folio, timbru sec sau broderie. In functie de nevoile si preferintele dumneavoastra, tehnica de personalizare este adaptata.

Atentia si grija cu care producem agende barbati sunt principalele calitati care conduc intotdeauna catre succes, succes care, pentru noi, inseamna multumirea clientilor. Comenzile de agende barbati se pot face pe magazinul nostru online.

Livrare in toata tara!