Oops. Se pare ca pagina pe care o cautati nu exista.

Persoanele de succes au nevoie de un spatiu extins pentru a-si nota toate datele si informatiile de care au nevoie. Pentru a veni in intampinarea acestor nevoi am creat o gama intreaga de Agende A5, care ofera un spatiu suficient pentru orice adnotari si note informative.

Fie ca aveti nevoie de o agenda nedata, de un planner saptamanal sau de o agenda de lux, toate la dimensiunile ideale, le gasiti in gama Unika de agende A5. Toate produsele noastre sunt confectionate din materiale de calitate superioara si permit, de asemenea, personalizarea.

Hartia utilizata de aceste agende este de o calitate exceptionale si nu permite stergerea in timp a scrisului, astfel incat informatiile dumneavoastra vor fi disponibile si peste cateva luni sau ani, cand veti avea nevoie de acestea. De asemenea, copertile sunt rezistente la uzura, permitandu-va utilizarea agendei A5 pentru o perioada indelungata de timp.

Bineinteles, fiecare dintre design-urile utilizate pentru aceste agende sunt extrem de atragatoare si din punct de vedere estetic, nu doar practic. Copertile buretate, inchiderile cu capsa, buzunarele pentru documente suplimentare, toate acestea o data combinate formeaza un tot unitar foarte placut ochiului si care confera un anumit aer de rafinament detinatorului.

Catalog
Promotionale