Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Despre colectia 2024

Cele mai elegante si mai calitative agende 2024 au fost adunate intr-o colectie inedita, disponibila doar pe unika.com.ro. Indiferent ca sunteti detinatorul unei companii, specialist in relatii cu clientii, detineti orice alta functie intr-o firma mare sau mica sau sunteti freelancer, aveti nevoie de o agenda in care sa va notati datele intalnirilor, sarcinile zilnice si informatiile despre persoanele importante pentru dumneavoastra si pentru companie.

Intrucat intelegem aceste nevoi si dorim sa va facilitam mentinerea unui program organizat, am pus laolalta numeroase modele de agende 2024, cu diferite marimi si design-uri pentru a satisface orice gusturi si necesitati.

Colectia 2024 este proiectata cu materiale de inalta calitate care nu sunt doar rezistente, dar si atragatoare. Copertile flexibile sau rigide, din piele ecologica sau naturala, de o multitudine de culori, hartia ivoire si cantul colorat in functie de preferintele dumneavoastra au fost alese cu grija pentru a crea o simfonie a culorii si texturii, in perfecta armonie una cu cealalta.

Fiecare serie de agende are un aspect estetic aparte care va va completa personalitatea, care va atrage atentia si va impresiona la intalnirile de afaceri si in situatiile de zi cu zi.

Agende gandite pentru profesionisti

Aceste produse se adreseaza atat profesionistilor cat si oamenilor simpli si reprezinta un ajutor binevenit in ceea ce priveste cresterea eficientei prin pastrarea ordinii si disciplinei in sarcinile si informatiile necesare ducerii la bun sfarsit a oricarei zile. Mai mult decat atat, puteti oferi cadou agende 2024 si partenerilor dumneavoastra de afaceri. Ii veti surprinde cu un accesoriu util, dar totodata extrem de deosebit ca design, mai ales daca alegeti sa o personalizati cu logo-ul companiei sale sau cu un mesaj inspirational.

Fie ca preferati o agenda saptamanala, una datata sau nedatata, cu inchidere cu capsa sau cu elastic, simpla sau personalizata, veti gasi cu siguranta designul si modelul ideal in aceasta gama de agende 2024. Va garantam ca veti gasi in modelul ales produsul de o calitate superioara pe care il veti putea utiliza pentru o perioada extrem de indelungata.

O agenda din colectia UNIKA nu va garanteaza succesul, dar cu siguranta il faciliteaza. Pe langa colectia de agende 2024 pe care vi-o punem la dispozitie, oferim clientilor si alte beneficii: preturi de producator, stocuri mari pentru companii si firme si livrare oriunde in tara!

Personalizare agende 2024

Toate produsele din categoria de agende 2024 pot fi personalizate cu logo-ul companiei voastre sau cu orice altceva doriti. UNIKA foloseste metode de personalizare moderne pentru agende 2024. Metodele prin care acestea se pot personaliza sunt: timbru sec, folio, eticheta rasina, eticheta metalica, print UV si serigrafie.