Produse din piele, create si fabricate in Romania!

De ce este o agenda saptamanala binevenita oricand? Deoarece ajuta la organizare indiferent de context. Fie ca este vorba de intalniri business, lucru la birou sau task-uri casnice, o agenda saptamanala este solutia pentru a planifica timpul cat mai eficient. UNIKA va pune la dispozitie o colectie impresionanta de agende, incepand de la agende din piele naturala si pana la cele din piele regenerata. Disponibile intr-o multime de variante de culori, agendele saptamanale sunt create cu stil, rafinament si bun gust, dupa cele mai noi tendinte.

Pentru a da o nota unica agendei dumneavoastra, noi putem personaliza la cerere. Tehnicile pe care le folosim adesea in procesul de personalizare sunt: prin emboss, prin folio, print UV, timbru sec etc. Pentru companiile care au nevoie de agenda saptamanala si isi doresc personalizare cu logo, trebuie sa stiti ca detinem stocuri mari.

Gama noastra de agende este extrem de diversificata, astfel ca putem satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Livrare in toata tara, preturi de producator!