Program de lucru:

  • Luni – Vineri 09:00 – 17:00

Cand cautati agenda piele pret, noi va venim in ajutor imediat. Producem o gama variata de agende, fiind producator autohton pe piata agendelor din Romania si oferind clientilor intotdeauna agenda piele la pret avantajos. Fie ca sunt realizate din piele naturala, ecologica, datate sau nedatate, perosonalizate sau nu, o agenda piele la pret bun va fi preferata de catre oricine. Pentru o organizare ca la carte si pentru pastrarea informatiilor la loc sigur, noi va punem la dispozitie zeci de modele de agende.

La cerere, putem personaliza agenda piele la pret de producator. Folosind utilaje de ultima generatie, tehnicile pe care le folosim in procesul de personalizare sunt: timbru sec, emboss, print UV, folio sau broderie. Insa, pana la personalizare, sunt mai multi pasi de parcurs, precum alegerea modelului, a culorii, a tipului de hartie etc.

O agenda nu trebuie sa fie neaparat scumpa pentru a fi de calitate. Noi va oferim agende cu un aspect deosebit de placut, la preturi competitive. Clientii nostril trebuie sa se bucure intotdeauna de avantajele oferite de un produs!